OSNOVNI PREGLED I PRIPREMA
20180208120043

Pregled obuhvata procenu stanja grlića materice uz PAPA test i kolposkopiju ukoliko je potrebno, obavezan ultrazvučni pregled materice i jajnika i bakteriološke briseve grlića. Kod većine žena je potrebno uraditi histerosalpingosonografiju kako bi se procenila prohodnost tuba uterina. Sastavni deo je i analiza hormonskog statusa žene i nalaza spermograma partnera. Analiza postojanja bolesti (posebno naslednih) u porodicama je važna.

INSEMINACIJA
20180208122434

Nakon procene da je mogući način za nastanak Vaše trudnoće primena inseminacije, pristupamo pripremi i pravljenju plana. Veoma je važno da se poštuje protokol i da zajedno postupamo prema njemu.

GINKO LIFE program podrške plodnosti
20180208122813

Pojedini parovi u procesu brojih ispitivanja i tretmana plodnosti prepoznaju potrebu za celovitijim pristupom u tretmanu, koji uklapamo u planirani ili započet program. Prednost ovakve podrške je višestruka. U današnje vreme užurbanosti i iscrpljujućeg životnog tempa, blagotvorno je, a nekad i veoma učinkovito usporiti. Naš program je baziran na primeni opuštanja, detoksikacije, personalizovane ishrane i primeni nefarmaceutskog podsticaja plodnosti, kako bi se postigao zajednički plementi cilj – roditeljstvo. Svima nama je celovitost potrebna, ali je nije lako postići. “Ginko life” program Vas uključuje u mogućnost drugačijeg pristupa začeću uvažavajući individualnost svake žene i muškarca . Jedino što od Vas očekujemo na samom početku jeste – iskrena posvećenost i strpljenje.